Wat doen wij voor u? - 123reisverzekering.nl

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat doen wij voor u?

Over ons

Via deze site kunt u zelf binnen enkele minuten een doorlopende vakantieverzekering afsluiten. Hiervoor dient u wel een aantal persoonlijke gegevens en wensen in te vullen.

Wij bieden twee vormen van dienstverlening aan. Enerzijds werken wij op basis van execution only. Dit houdt in dat wij geen advies geven. Vervolgens sluit u de verzekering rechtstreeks en zelfstandig via onze website af (execution only). Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over de dekking, voorwaarden of iets anders, informeer uzelf goed via onze website. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door uw gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.
Daarnaast geven wij aan consumenten die vragen hebben (telefonisch of via de mail) ondersteuning bij het kiezen en afsluiten van andere particuliere schadeverzekeringen.

Hoe komen wij aan onze inkomsten?

 

Wij krijgen een vergoeding van de verzekeraar voor het sluiten van verzekeringen.

Wat hebben wij voor beloningsbeleid?

 

De beloning van onze medewerkers bestaat uit een vast salaris en 8% vakantiegeld. Wij kennen geen bonusregeling en geen variabele beloning. De gedragseisen zijn integer, kwaliteits- en op samenwerkings gericht handelen met als doel verbeteringen en innovatie.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu